PC&Consoles

Beyond Good and Evil 2 ar putea ajunge pe Nintendo NX

Fanii lui Beyond Good and Evil sunt pe departe printre cei mai amagiti oameni din industria jocurilor.

In timp ce alti oameni sunt admiratorii unor jocuri care ar trebui sa aiba continuari, dar nu au, si probabil nu vor avea vreodata, pentru ca studioul care l-a facut a fost inchis, ca Anachronox, Beyond Good and Evil este un joc facut de o companie aflata intr-o stare foarte buna. Mai mult de atat, continuarea sa a primit deja un trailer si chiar un leak de gameplay, dar cam este pus pe butuci de ani de zile.

Eh, un nou zvon s-ar putea sa va bucure… sau nu, depinde de perspectiva voastra. O veste care circula pe internet acum indica posibilitatea ca Ubisoft si Nintendo ar fi ingropat securea razboiului pentru a ne aduce un Beyond Good and Evil 2.

Nintendo chiar ar finanta dezvoltarea jocului, sub numele Beyond Good and Evil: The Prejudices of Philosophers, si ar urma sa fie disponibil exclusiv pentru consola Nintendo NX.

Momentan totul este la nivel de zvon, dar Nintendo a mai facut acest gen de lucruri in trecut, cu Bayonetta 2. Desigur, atunci era vorba de un studiou independent, nu de un publisher masiv ca Ubisoft.

Cele doua companii n-au avut prea multa cooperare in ultimii ani, din cauza esecului consolei Wii U. Initial, Ubisoft a fost unul din cei mai mari sustinatori ai platformei, cu jocuri precum Zombie U, si planuri pentru o varianta de Wii U a lui Watch Dogs si lansarea lui Rayman Legends initial doar pentru Wii U.

Proiectele cele din urma au fost anulate, deoarece vanzarile pentru primele eforturi, precum Zombie U, au fost cu mult sub asteptarile companiei.

[VG24/7]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button