MORE

Better Re – un Kickstarter care te tine in priza!

Toti avem aceasi problema majora: cand ne este lumea mai draga, ne moare bateria! Din acest motiv de cele mai multe ori cumparam un acumulator separat sau pur si simplu stam cu incarcatorul dupa noi, doar, doar nu ne moare terminalul intr-un moment critic. Problema pe care cei de la Better Re doresc sa o remedieze intr-un mod inteligent. Integrand bateria telefonului tau vechi intr-o carcasa, transformandu-o efectiv intr-o baterie mobila.

Better Re au mers pe un tel modest de doar 50.000 de dolari, dar si-au depasit targetul cu varf si indesat, pentru o carcasa de plastic pana la urma. Dar, legea spune: „Cerere si Oferta”, iar daca nimeni nu ofera, de ce sa nu fie ei primii! Mai ales ca iti ofera sansa sa iti folosesti bateria telefonului vechi (oricare dintre telefoanele tale vechi), pentru a o transforma intr-un power bank. Better Re

Enlighten stie ca in ultima vreme multe terminale aleg sa nu faca bateria detasabila, dar nu isi face probleme, avand in vedere ca pretul nu este atat de mare, 55 de dolari, astfel putand sa folosesti orice baterie ai la indemana. Plus ca se stipuleaza in video faptul ca multe dintre telefoane nu epuizeaza nici macar 20% din ciclul de incarcare al bateriei, drept urmare exista o sursa continua de acumulatori pentru Better Re.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button