GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Bethesda vă reaminteste că jocurile de tip single player nu sunt moarte

Bethesda a fost îngrijorata de faptul că, din moment ce Fallout 76 este un joc de multiplayer, voi ati fi putut presupune că vor înceta să facă jocuri bune de single player. Este unul dintre motivele pentru care au anunțat în acest an Starfield și The Elder Scrolls 6, chiar dacă deocamdata vă pot oferi prea puține detalii.

Vicepreședintele Bethesda, Pete Hines, într-un interviu acordat celor de la Eurogamer, a declarat:

Am crezut că este important să spunem: Hei, un nou IP, single-player, urmează o chestie SF, hei, facem si TES 6 după aceea. Așa că oamenii nu ar trebui sa se agite ca acesta este sfârșitul jocurilor single player de la Bethesda Game Studios.

Nu este un lucru surprinzător din partea celor de la studiou, dat fiind reacția negativă a jucătorilor la BioWare, un studio care s-a axat până acum pe RPG-uri single player, și care acum lucrează la jocul de multiplayer Anthem.

Mai multe detalii despre Starfield și TES 6 nu sunt deocamdata disponibile. Situatia va ramane neschimbata pentru destul de mult timp de acum inainte. Anunțurile nu schimbă cu nimic ciclul de dezvoltare cunoscut ca fiind unul lung și foarte secretos al celor de la Bethesda, astfel încât vă puteți aștepta la aceleasi pauze lungi pe care le-am vazut si intre lansarile jocurilor Fallout 3, Skyrim, Fallout 4 și acum Fallout 76.

În același interviu, Hines a abordat și alte subiecte. Experiențele multiplayer din jocurile de la Bethesda, a spus el, au fost „de obicei rezultatul dezvoltatorilor noștri care doresc să se extinda și să încerce lucruri diferite„, mai degrabă decât ceva impus de distribuitor. „Vreau să adaug co-op la jocul nostru pentru a vedea ce se intampla„, a spus Hines.

În ciuda acestui fapt, el a subliniat că punctul forte principal pentru Bethesda rămâne în continuare jocul expansiv de tip single player:

Următorul mare joc Bethesda după acesta va fi Starfield, care este un single player, urmatorul nostru joc ca distribuitor va fi Rage 2 – cu siguranta single player. Lucrăm, de asemenea, la DOOM Eternal, care este de tip multiplayer, dar este un joc destul de puternic si pe partea de single player.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button