GamingPC&ConsolesTech&IT

Bethesda urmează să facă un anunț legat de Fallout

Cu E3 chiar la colț, Bethesda a început să tachineze veștile posibile despre franciza Fallout. Compania a postat pe Twitter un gif care afișează cuvintele mult prea familiare asociate seriei Fallout – „Please stand by” – iar acum o imagine similară este și pe canalul lor de pe Twitch.

Stream-ul arată un televizor care prezintă aceeași poză, așa cum se vede și în tweet, cu o figurină a lui Vault Boy aflată în prim-plan. În plus, un om s-a plimbat pentru scurt timp prin cadru, timp în care a băut dintr-o băutură neidentificată. Nu spunem ca e Nuka-Cola, dar cine știe. Părerea voastră e la fel de bună ca a noastră. Uitați-vă la stream-ul de mai jos – nu veți fi singuri în vizionare, așa cum se vede sunt peste 48.000 de oameni care îl vizualizează simultan în acest moment.

Watch live video from Bethesda on www.twitch.tv

Încă nu este clar ce anume urmează să anunțe compania, nici când vom afla mai multe. Conferința de presă a lui Bethesda E3 2018 este stabilită pentru luni, 11 iunie, la 4:30 dimineața (ora României), deci ar trebui să aflăm mai multe cât de curând.

Cel mai recent joc din seria post-apocaliptică este Fallout 4 din 2015, care ulterior a ajuns pe VR ca titlu exclusiv pentru HTC Vive în 2017. Octombrie 2018 marchează de asemenea aniversarea de 10 ani a lansării inițiale a lui Fallout 3 și o lansare remasterizată sau pentru Switch nu ar fi o surpriză chiar așa de mare.

Aparent, anunțul nu are nimic de a face cu studioul Obsidian, care a produs Fallout: New Vegas.

Într-un tweet recent, studioul din California a spus: „Cum puteți să dezamăgiți pe cineva atât de ușor? Căutăm un prieten„. Tweet-ul folosea hashtag-ul super-trist #ItsNotUs. Tweet-ul celor de la Obsidian nu menționează numele Fallout, dar este clar la ce se referă.

Obsidian a produs mult-iubitul Fallout: New Vegas, lansat în 2010 pentru PlayStation 3, Xbox 360 și PC. Anul trecut, directorul jocului, Josh Sawyer, a declarat că el și alți dezvoltatori de la Obsidian și-ar dori ca într-o bună zi să facă un alt joc Fallout.

Ce credeți că tachinează cei de la Bethesda și pe ce cale ați vrea să continue seria? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și pe Facebook.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button