PC&ConsolesTech&IT

Bethesda spune că Fallout 76 nu va deveni free to play

La câteva luni după lansare, putem afirma fără rezerve că Fallout 76 nu a avut tocmai cel mai bun start din istoria francizei. Înconjurat de controverse, aspru criticat de fani și de presa de specialitate, jocul pare să piardă din popularitate de la o săptămână la alta, mulți acuzându-l că este o imitație palidă și foarte superficială a lui Fallout 4.

Chiar și așa însă, un zvon recent apărut despre posibilitatea ca jocul să devină free to play a dat naștere unui interes înnoit pentru titlul de multiplayer. Unele rapoarte susțineau zvonul indicând faptul că în Australia spre exemplu Fallout 76 abia mai putea fi găsit la vânzare în magazine, deși mai târziu s-a dovedit că existau încă stocuri suficiente. Zvonurile au continuat să se înmulțească însă, iar în cele din urmă Bethesda au ieșit în față cu o declarație oficială.

Într-o postare pe Twitter, compania i-a răspuns unui utilizator care se plângea de posibilitatea ca Fallout 76 să devină free to play, afirmând că „zvonul nu are nicio urmă de adevăr în el”. Compania nu a făcut comentarii suplimentare și se pare că, cel puțin în viitorul apropiat, Fallout 76 își va păstra prețul de achiziție. Este drept că lucrurile se pot schimba într-o bună zi, așa cum s-a întâmplat cu numeroase MMO-uri, însă nu la abia două luni după lansarea jocului. O astfel de schimbare făcută acum ar evapora probabil până și ultimele urme de bunăvoință pe care fanii care au achiziționat jocul la preț întreg le mai păastrează.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button