MORE

Bethesda se extinde in Canada

Compania care ne-a adus minunatii precum  Skyrim, Fallout 4 si acel sentiment vag ca la un moment exista si un MMO despre pergamente batrane, se va extinde in Canada, cu un studiou nou.

Foarte important de mentionat, nu este vorba de inca un Zenimax Studio, ci un Bethesda Game Studio, filiala Montreal, care va fi dedicat dezvoltarii de proiecte noi pentru PC, console si… mobile.

Acesta este, practic, primul studiou nou marca Bethesda care sa fie infiintat pe langa cel de baza, si se asteapta sa ajunga la o forta de munca de 40 de oameni in scurt timp. Inevitabil se va extinde pentru a putea facilita productia de jocuri mai mari, asta daca nu cumva se va limita doar la titluri precum Fallout Shelter, dedicate mobilelor.

O speculatie ar fi ca Bethesda incearca sa emuleze modelul Ubisoft/Activision, de-a avea mai multe studiouri lucrand la proiecte anualizate, sau macar alternativ la titluri multiple, ceea ce ar putea insemna ca urmatorul Fallout va sosi la mai putin timp dupa urmatorul The Elder Scrolls.

Sau, mai bine, acest studiou s-ar putea ocupa de realizarea unei interfete functionale pentru jocurile Bethesda, si de a-l tine pe Todd Howard departe de gameplay-ul de baza al seriei Fallout.

[Gamasutra]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button