Gaming

Bethesda s-ar putea sa vina cu doua IP noi la E3

Ne apropiem de E3 în fiecare zi și suntem obligați să vedem cum se dezvăluie niște jocuri noi odată ce ajungem la acea săptămână fabuloasă. Bethesda este una dintre companiile pe care deja ne-am așteptat să ne arate noi jocuri, dar se pare că publisharul Fallout are planuri pentru E3.

Invitația a inclus o imagine (deasupra), care este o momeală cartoană a unui parc tematic fictiv numit Bethesdaland. Similar cu Disneyland, există mai multe secțiuni tematice diferite ale parcului, toate bazate pe francizele Bethesda. Există zone pentru Dishonored, Prey, The Elder Scrolls, Doom, Quake Champions și Fallout, dar două dintre locațiile parcului par să fie în construcție în acest moment. Se pare că ar putea indica două noi anunțuri de joc la E3.

Cât despre ce ar putea fi aceste jocuri, nu putem fi în întregime siguri. Cu toate acestea, există un semn care spune „Pardon Our Dust” pe unul dintre site-urile de construcție, așa că eu presupun că este o continuare a anului 2009 Wet numit praf. Sau poate este o continuare a lui Rage.

Au existat câteva tezi și indicii în ultimul an cu privire la ceea ce ar putea fi aceste două jocuri. Unul dintre francizele care lipsesc din parc este Wolfenstein, iar dacă vă amintiți de anul trecut, Bethesda părea să tachineze un nou joc din această serie. În ceea ce privește celălalt joc de mister, ar putea fi o continuare a Răului în interior. O listă de locuri de muncă pentru Psycho Break 2 (ceea ce este numit The Evil Within este numit în Japonia) a fost văzută luna trecută. Pe deasupra, Bethesda VP de marketing Pete Hines a stogiat groapa de incendiu a zvonurilor de la QuakeCon de anul trecut, spunând că The Evil Within a vândut suficiente copii pentru a justifica un al doilea joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button