GamingTech&IT

Bethesda promite că nu își va trăda originile… în totalitate

Am o veste bună pentru fanii jocurilor produse de Bethesda, care se uită cu teamă la Fallout 76. Nu este legată de conectivitatea de multiplayer dintre toate platformele, asta tot nu se va întâmpla fiindcă Sony continuă să spună „Nu!”. Dar compania promite că Fallout 76 nu reprezintă viitorul companiei.

Bethesda era până acum una din cele mai mari companii care încă făcea în mare parte jocuri exclusive de singleplayer, care tot se vindeau foarte bine în ciuda direcției în care restul industriei spune că ar trebui să ne îndreptăm. Cea a jocurilor ca un serviciu, a conexiunii permanente la internet fără rost, precum la noul joc The Crew 2, care deși este un „MMO” nu include nici o funcție de PvP, doar curse de singleplayer în care poate fi trântit aleator un alt jucător fără noimă.

Atunci când Bethesda a dezvăluit Fallout 76, lumea a crezut că este o capitulare și că visul s-a terminat. Că în viitor ne paște doar serviciu după serviciu, jocuri conectate mereu la internet la care nu poți modifica nimic și pe care nu le poți juca așa cum vrei tu. Eh, nu este cazul.

Conform declarației lui Todd Howard, care s-a tot aflat la cârma majorității proiectelor de singleplayer făcute de Bethesda în ultimele două decenii, jocurile de singleplayer nu vor muri. Pur și simplu compania va încerca câte ceva din toate, la fel cum face deja cu jocurile de mobil și cu MMO-ul. Asta nu înseamnă că se va renunța la modul tradițional de a face jocuri. Așa că The Elder Scrolls 6, care a fost recent anunțat, și probabil Starfield, vor rămâne off-line… probabil. Rămâne de văzut cât de mult succes va avea efortul de-a limita mod-urile la un magazin propriu în Fallout 76.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button