Tech&IT

Bethesda lucreaza la 3 jocuri noi.

Bethesda lucreaza acum din greu la continut nou pentru Fallout 4, dar nu este singurul proiect aflat acum in dezvolare la companie. Sunt cateva surprize pe drum de la acest studiou.

Todd Howard, regizor al lui Fallout 4, a declarat ca Bethesda lucreaza acum la trei proiecte pe care le-a descris ca fiind mari si nebune. Aceste jocuri nu vor fi lansate azi sau maine, fiind proiecte care se vor afla in dezvoltare pentru cativa ani.

La cel fel de jocuri s-ar putea referi Howard? Avand in vedere ca sunt proiecte de anvergura, s-ar putea specula ca unul dintre ele este urmatorul Elder Scrolls. Poate unul care va fi ceva mai creativ ca Skyrim si ca Fallout 4, deoarece acestea au avut tendinta sa fie cam… lipsite de substanta.

Un alt proiect posibil este Prey 2, despre care se stie ca se afla in lucru studioul Arkane, gratie unor scurgeri de informatii de care nu este nimeni de la Bethesda multumit. Iar pentru ca acest joc se va indrepta foarte mult catre a emula System Shock, atunci chiar are potentialul de a fi un joc suficient de „nebun” incat sa merite o astfel de descriere.

O alta posibilitate ar fi ca Bethesda sa faca un joc Wolfenstein cu nazisti in spatiu… mentionez ca nu am jucat The New Order si nu sunt in totalitate sigur daca sunt nazisti pe Luna in acel joc, dar cateva secvente parca indicau asta.

[Gamspot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Da in Wolfenstein the new order sunt nazisti pe luna, un mic citat din joc „Okay….okay. You put a nazi on the moon. Fuck you, moon .”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button