GAMING

Bethesda invadează GOG!

Bethesda și GOG au formulat un nou acord prin care jocurile Fallout clasice vor reveni pe serviciul de distribuție digitală, și nu vin singure. Seria The Elder Scrolls, alături de Doom și Quake au acum o nouă casă.

Puteți cumpăra din nou Fallout, Fallout 2 și Fallout Tactics de pe GOG, după aproape doi ani de absență. Când au fost publicate inițial pe GOG, drepturile de publicare erau la compania numită actualmente Interplay, dar la sfârșitul lui 2013 aceste drepturi au intrat într-o stare de suspendare, și au revenit în cele din urmă la Bethesda.

Pe partea de FPS clasic, puteți cumpăra acum Doom, în varianta Ultimate. Continuarea sa, Doom 2,  este disponibilă cu Final Doom și Master Levels for Doom. Iar Quake este în varianta completă, cu Mission Pack 1 și 2.

Surpriza cea mare vine sub forma seriei The Elder Scrolls. Morrowind poate fi cumpărat de pe GOG, în ediția GOTY, alături de The Elder Scrolls Adventures: Redguard și The Elder Scrolls: Battlespire. Ultimele două jocuri chiar picaseră de pe hartă cu totul în ultimul deceniu și ceva. Și unde este surpriza? Orice joc ați cumpăra, fie că este Doom, Fallout sau Morrowind, rezultă în adăugarea la contul vostru de GOG, permanent, a primelor două jocuri Elder Scrolls, Arena și Daggerfall.

Desigur, acestea sunt deja gratuite, însă pentru a putea rula Daggerfall trebuie să emulați un CD-ROM în Dosbox și să îl montați de fiecare dată, sau să adăugați comenzile in partea de start-up a programului, și oricum este cam instabil. Dacă GOG a făcut ceva, orice, să transforme Daggerfall într-un joc mai stabil, ar merita cumpărat orice, doar pentru el. Nu de alta, dar este printre cele mai mari jocuri făcute vreodată.

Toate titlurile Bethesda de pe GOG au parte și de o reducere generoasă timp de o săptămână.

[GOG]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close