MORE

Bethesda ia exemplul Ubisoft si include doar jumatate de instal pe discul Fallout 4

In cazul in care departamentul de PR al celor de la Bethesda nu citesc presa internationala, daca nu incluzi „disc-ul” si varianta completa a jocului in pachetul de la raft, este foarte posibil sa iti explodeze opinia publica in fata. Asa cum au aflat Konami sau Ubisoft, care s-au gandit ca e o idee buna sa nu includa jocul pe disc, ci pur si simplu sa puna cumparatorul sa il descarce de pe net. Lucru care in Statele Unite nu este atat de usor.

Conform Vice-Presedintelui de Marketing Bethseda  Pete Hines, discul Fallout 4 nu va contine toate fisiere necesare pentru rularea jocului, cumparatorul, pentru varianta de PC, trebuind sa descarce o serie de fisiere aditionale, Bethsda alegand sa faca asta pentru a combate priaterie, in eventualitatea in care jocul ajunge mai repede pe trakere, decat in magazine.

Este o strategie destul de isteata, astfel reusind sa taie din elanul lnasarilor pe torrente premature si oricum este mult mai bine comparativ cu  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, unde jocul nu era de gasit pe copia fizica a acestuia. Asta nu inseamna ca variantele de Playstation 4 si Xbox One au primit acelasi tratament, jocul fiind inclus in varianta completa in aceste cazuri, Hines sustinand ca motivul pentru care Bethsda a ales sa faca aceasta miscare este PIRATERIA. Totusi, suntem curiosi cat la suta din cei 30 de GB vom fi nevoiti sa ii descarcam?

[Twitter]

Related Articles

Back to top button