PC&Consoles

Bethesda Game Studios deschide un nou studio în Texas

Bethesda Game Studios se extinde. Dezvoltatorul responsabil pentru seria Elder Scrolls și Fallout a anunțat de curând că a deschis un nou studio în Texas, deși nu spune încă exact la ce vor lucra.

Într-un comunicat de presă, Bethesda a spus că „a extins capacitatea de dezvoltare pentru viitoarele titluri, primind studioul BattleCry din Austin, Texas, ca parte a Bethesda Game Studios„. Compania este un studio relativ nou deținut de societatea-mamă Bethesda ZeniMax; a lucrat inițial la un joc numit BattleCry înainte de a începe treaba la Doom, un alt joc ZeniMax.

Todd Howard, producător executiv și director de jocuri la Bethesda, a declarat:

Pe măsură ce viziunea, amploarea și ambițiile pentru jocurile noastre continuă să crească, la fel se întâmplă și cu Bethesda Game Studios. Am avut plăcerea să cunoaștem dezvoltatorii talentați de la BattleCry și am știut că putem face lucruri mărețe împreună.

Acest nou studio din Austin va fi condus de Doug Mellencamp, care va ocupa funcția de director de studio. El a fost anterior GM și directorul tehnic al studiourilor BattleCry. El a oferit de asemenea o declarație, spunând:

Suntem încântați să ne alăturăm Bethesda Game Studios și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm la unele dintre cele mai interesante jocuri noi ale industriei. Scena și talentul incredibil de dezvoltare a jocurilor de la Austin ne vor permite să ne împingem în continuare jocurile mai departe decât fanii și-au putut imagina.

Există numeroase liste de locuri de muncă prezente pe site-ul companiei, inclusiv câteva la studioul din Austin. Cu toate acestea, ele nu oferă nicio perspectivă asupra proiectelor care ar putea fi în dezvoltare.

Locația principală a Bethesda Game Studios se află în Maryland, deși în decembrie 2015 a deschis un al doilea studio din Montreal. La acea vreme, a declarat că această mișcare a fost pentru a „extinde capacitățile sale de dezvoltare în console, PC și jocurile mobile„. Încă nu am văzut nici o lansare originală din studio, deoarece în ultimii câțiva ani n-au fost lansate decât portări noi pentru Skyrim și adaptări VR pentru Skyrim și Fallout 4.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button