GamingPC&ConsolesTech&IT

Bethesda oferă jocuri mai bune, gratuite, celor care au jucat Fallout 76

Fallout 76.

Acum că ați terminat de râs, am o veste bună pentru voi, dacă l-ați butonat pe parcursul anului trecut. Bethesda a decis să recompenseze suferința voastră cu ceva plăcut… eh, ceva 66.(6)% plăcut și cam 33.(3)% în cel mai bun caz OK.

Dacă intrați acum pe Bethesda Launcher, veți găsi, gratuit, pentru voi și numai voi, cele mai bune jocuri Fallout făcute vreodată, plus Fallout Tactics. Da, veți putea descărca și veți putea butona de bună voie și nesiliți de nimeni originile seriei.

fallout 1

Pentru cei care abia acum au contact cu aceste exemplare din era de diamant a RPG-urilor, chestia pe care o vedeți în poze se numește o perspectivă 2D isometrică. Bine, nu este una, dar așa o numim pentru că denumirea sa adevărată este greu de ținut minte.

Jocurile clasice ale seriei au redefinit calitatea în reactivitatea lumii și au stabilit un nou standard pentru libertatea de exprimare de care vă puteați bucura prin acțiunile voastre. De asemenea, puteau pocni fiecare personaj din lume în zona unde îi va durea cel mai tare, iar Bethesda nu te va lăsa să o țintești.

Chiar vă încurajez să le jucați. Nu veți găsi alt joc decât Fallout 2 care să vă permită să redecorați un orășel prin aplicarea precisă a dinamitei într-o toaletă.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button