PC&Consoles

Bethesda dă vina pe Sony pentru lipsa Mod-urilor de pe PS4

Generația actuală/precedentă de console trebuia să ofere tuturor jucătorilor acces la ceva ce până acum era limitat doar la PC, Mod-uri. În special când vine vorba de titlurile produse de Bethesda, a căror longevitate este asigurată de modificările făcute de comunitate. Dar se pare că asta nu prea se va mai întâmpla.

Deținătorii de Xbox One se pot bucura deja de modificări pentru jocurile Fallout 4 și Skyrim, dar cei de pe Playstation 4 stau acum cu ochii în soare, pentru că Bethesda și Sony n-au ajuns la o înțelegere.

Conform declarației emise de Bethesda, Sony nu a vrut să implementeze Mod-uri pentru jocuri în forma dorită inițial, cea care ar permite utilizatorului să modifice joc în orice fel și chip. Compania dorea să impună anumite restricții care nu au fost menționate asupra a ceea ce pot face utilizatorii cu jocurile lor.

Bethesda susține că va încerca să găsească alte metode prin care să implementeze modificări pentru Fallout 4 și ediția specială a lui Skyrim de pe PS4. Nu s-au oferit detalii, dar probabil va implica integrarea modificărilor în jocuri în așa fel încât să nu depindă în vreun fel de infrastructura Sony. Asta sau se vor accepta acele restricții.

[Gamastura]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button