GamingPC&ConsolesTech&IT

Bethesda confirmă că The Elder Scrolls 6 nu va sosi prea curând

Anul trecut Bethesda ne-a minunat cu anunțul simultan a două jocuri la E3, Starfield și The Elder Scrolls 6. Compania a dezvăluit atunci zero detalii despre cele două, așa că tot așteptăm de atunci firimituri de informații.

O astfel de firimitură a sosit de la Matt Firor, director la Zenimax Online Studios, care a cam confirmat ceea părea că se va întâmpla încă de anul trecut. The Elder Scrolls 6 va fi lansat pentru următoarea generație de console, și nu va fi tocmai un titlu de lansare pentru acestea.

Vă puteți uita în urmă și număra anii între lansările jocurilor făcute de Bethesda Game Studios, și veți avea o idee că [The Elder Scrolls 6] nu are să apară prea curând. Nici măcar nu știu cum va arăta lumea când va fi lansat; va fi o generație diferită de console atunci, de asta sunt sigur. Cine știe. Dar sunt sigur că avem răgaz pentru foarte mult timp.

Există și câteva avantaje pentru realizarea lui The Elder Scrolls 6 pentru o generație nouă de console. Poate până atunci Bethesda va reuși să dezvolte tehnologia necesară pentru ca interioarele și exterioarele clădirilor să ocupe simultan același loc. Știți voi, ceva ce poate să facă fiecare joc de tipul Open World făcut vreodată. Faptul că următoarea generație de console va avea hardware mai bun cu siguranță va fi benefic în această privință.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button