GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Bethesda anunță Starfield

Bethesda a dezvăluit un număr mare de lucruri la conferința sa de la E3, iar printre ele este prima proprietate nouă creată de companie în ultimii 25 de ani.

Jocul se numește Starfield și nu va sosi prea curând în mâinile voastre. Este un joc plasat în spațiu, după cum indică scurtul trailer de prezentare, iar alte detalii nu prea sunt disponibile despre el. Doar că Bethesda lucrează la el de ceva vreme, sau cel puțin se gândește să îl producă de ceva vreme.

Todd Howard l-a descris ca fiind un joc de „generația următoare”, ceea ce fie era o referință la faptul că jocul va avea redefini ce este posibil pe consolele contemporane, fie este construit direct pentru generația următoare. În acest caz, Bethesda tocmai a dezvăluit moarte consolelor curente, ceva destul de neașteptat pentru companie. În mod normal, Bethesda dezvăluie jocurile sale la numai câteva luni înainte de lansare, dar în acest caz ar putea fi vorba de ani de zile. O posibilitate ar fi că Bethesda știe clar că la un moment sau altul informația se va scurge pe internet, așa că în acest mod măcar au control deplin asupra narativului.

Rămâne acum o singură întrebare. Gărzile spațiale vor lua lasere în genunchi, sau săgeți spațiale?

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button