GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Bethesda adresează problema sa recentă de securitate

Bethesda a dat de ceva bucluc zilele trecute, tot din cauza lui Fallout 76. Nu pentru că ar fi început să ia foc în mod spontan cutiile jocului… deși acesta ar fi unul din puținele lucruri care nu s-au întâmplat deocamdată, ci din cauza unei scurgeri de date private.

Pe parcursul zilei de 5 decembrie sistemul de suport pentru clienți al companiei a dat de o eroare neprevăzută. Cine accesa pagina într-o perioadă de aproximativ 45 de minute putea vedea detalii complete despre plângerile depuse de fiecare alt client din acea perioadă. Informațiile care s-au scurs includeau nume, numere de telefon, adrese de e-mail și informații referitoare achiziția jocuri de la 123 de cazuri active. Bethesda insistă că nu s-au scurs informații legate de cardurile de credit ale clienților și nici parolele acestora. Problema a fost remediată și cu siguranță nu se va repeta, Bethesda cerându-și iertare pentru ce s-a întâmplat.

Nu a fost vorba de un incident serios, în ceea ce privește leak-urile de informații confidențiale a fost chiar o nimica toată în comparație cu dezastrele. Dar faptul că s-a întâmplat în preajma tuturor celorlalte probleme pe care le-a tot avut Bethesda cu Fallout 76 în ultima vreme cu siguranță nu a fost benefic pentru companie.

[Bethesda]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button