PC&Consoles

Bethesda a scumpit Skyrim inainte de Steam Sale

Ca sa nu mai spuneti ca se intampla doar la noi inainte de Black Friday, Bethesda a fost prins cu umbla cu fofarlica la Steam Summer Sale.

Compania a scumpit Skyrim inainte de inceperea marii promotii de pe Steam, intr-un mod care de aceasta data nu va mai duce la reclamatii catre diverse corpuri de control guvernamentale.

Modul prin care Bethesda vrea sa se apere de potentiale acuzatii de frauda este ca practic nu vinde acelasi joc. Skyrim Legendary Edition era un singur titlu, disponibil la pretul de 30 de euro inainte de Steam Sale(40 de euro in momentul lansarii din 2013)2, care continea jocul de baza si fiecare pachet de DLC. Acesta nu mai este disponibil pe Steam. In locul sau este un alt Skyrim Legendary Edition, care in loc sa fie un singur joc, este un Bundle cu Skyrim si toate DLC-urile sale, a carui pret integral este de 60 euro. La pret redus, acest Bundle costa numai 25.13 euro, ceea ce inseamna ca practic este cu 5 euro mai ieftin decat ar fi fost varianta normala a jocului. Acel -58% este pus acolo sa dea bine la public, oferind impresia ca jocul ar fi acum la cel mai mic pret al sau din toate timpurile.

Aveti mai jos o comparatie intre cele doua editii legendare. Prima imagine este din 2013, cand costa 40 de euro, in loc de 30, cu tot DLC-ul inclus. Cei care aveau deja jocul de baza puteau cumpara separat acel DLC. A doua imagine este a variantei de luna aceasta a jocului, care nu mai are DLC-ul inclus si costa mult mai mult.:

skyrim legendary 2

skyrim legendary 1

Nu este prima data cand Bethesda face asta, comitand acelasi act cu Wolfenstein The New Order la un alt Steam Sale, alaturi de Rockstar, care a facut la fel cu GTA 5.

[PC Invasion]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button