GAMING

Beta-ul Rainbow Six Siege se pare ca are „cateva” probleme

Rainbow Six Siege, la baza pare un joc extrem de incitant, in ciuda trailerului extrem de scenarizat de la E3, premisa fiind extrem de buna. Iar ideea ca un beta ne va brazda monitoarele ridica la fileu si posibilitatea de a juca titlul inainte de lansare, lucru care se pare ca releva cateva probleme.

Accesul la beta se obtinea destul de simplu: Fie cumparai jocul in avans, fie cumparai bundle-ul Ubisoft din HumbleBundle, fie apelai la piata gri si se gasea si pentru amaratul de tine un key de beta sa vezi daca cumperi sau nu jocul. Joc care se pare ca are ceva probleme la capitolul conectivitate, asta ca sa nu mai discutam ca Ubisoft a decis sa scurteze perioada de beta. Cel mai probabil jocul nu este terminat pentru ca s-au grabit cu data de lansare, iar asta este rezultatul.

De ce spunem asta? Ei bine, pentru ca intr-un blog post, Ubisoft admit acest mic element ca fiind una dintre cauzele scurtarii perioadei de beta, Ubi declarand ca:

” Stim ca este o perioada relativ scurta pentru testare, dar am decis ca este indeajuns de lunga pentru a indentifica problema pe care trebuie sa o adresam, fara sa mai taiem din timpul de dezvoltare pentru ca echipa noastra trebuie sa livreze acest joc pe data de 1 Decembrie!”

In traducere libera: Day one patch, un Sfantul Pixel pentru cei care il cumpara si nu in ultimul rand Mama Caramida ne-a relatat in premiara pentru site-ul Zon@ IT ca Rainbow Six Siege s-ar putea sa fie urmatorul Unity!

[Ubisoft Blog]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close