Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Beta-ul pentru Black Ops III incepe pe 19 august!

/
/
/

Activision au anunțat perioada de beta testing a multiplayer-ului din noul Call of Duty Black Ops III, aceasta începând de pe 19 august pentru deținătorii de PlayStation și terminându-se pe 24 august. Jucătorii de pe PC și Xbox vor trebui să mai aștepte puțin, ei urmand sa primeasca acces la beta de pe 26 august până pe 30.

În acest fel, toate platformele se bucură de 5 zile de acțiune în multiplayer. Black Ops III este dezvoltat tot de Treyarch, și chiar dacă nu aterizează mai devreme de luna noiembrie, veți avea ocazia să îl încercați, mai ales în cazul în care ați plasat deja o precomandă. Deși nu se cunosc hărțile care vor fi disponibile în beta, veți avea ocazia să încercați noile mecanici de joc și probabil noile clase. Pentru cei care nu mai rezista hype-ului, trebuie să știți că vă puteți obține acces-ul la beta utilizând codul primit la precomandă.

Acesta se activează pe site-ul oficial al seriei Call of Duty, unde vă veți putea alege regiunea și platforma pe care vreți să vă bucurați de joc. Call of Duty Black Ops III este cel mai nou titlu din serie, acțiunea desfășurându-se în viitor. Modul cu zombies o să revină anul acesta, însă el nu va fi disponibil în perioada de beta a multiplayer-ului.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar