Știri ITTECHTelefoane

Beta-ul lui iOS 12 este acum disponibil publicului larg

Apple a lansat prima variantă beta a lui iOS 12 disponibilă publicului larg pentru iPhone și iPad. Acest lucru permite utilizatorilor care nu sunt dezvoltatori înregistrați să testeze gratuit cele mai noi versiuni de iOS înaintea lansării, inclusiv funcțiile sale noi (și câteva bug-uri).

Înainte de această disponibilitate publică la varianta beta, iOS 12 a fost disponibil pentru testare doar prin intermediul unui cont de dezvoltator, care costă 99 dolari / an.

În ceea ce privește stabilitatea, aceleași avertismente se aplică ca oricărui alt software încă nelansat, astfel încât trebuie să dați dovadă de prudență dacă doriți să vă înscrieți. Erorile specifice beta-ului din acest an includ datele de locație incorecte în Maps și alte aplicații, CarPlay devine inaccesibil atunci când sunt folosite camerele laterale și de rezervă, iar convorbirile prin FaceTime se întrerup atunci când se face multitasking. Dar în afară de bug-urile enumerate, experiența ar trebui să fie una destul de solidă comparativ cu cea din alți ani, și fără incidente neplăcute, cum ar fi blocarea sau resetarea telefonului.

Cu siguranță această versiune de beta a lui iOS 12 impresionează prin performanța și fiabilitatea zilnică, depășind așteptările multora, mai ales după experiențele cu iOS 11. Apple și-a concentrat o parte din eforturile sale pe partea de funcționalitate, iar asta se vede. Lucrurile mici și atenția acordată detaliilor sunt cele care ne fac să așteptăm cu nerăbdare lansarea lui iOS 12 în această toamnă.

Înainte de lansarea lui iOS 12, am sperat că Apple va mai încetini lucrurile, se va ocupa mai mult de consolidatul funcțiilor deja existente, în loc să se grăbească să adauge alte caracteristici noi. Și dacă e să judecăm după reacțiile celor care l-au testat deja, se pare că Apple fix asta a făcut. Dacă e să facem o comparație cu anul trecut pe vremea asta și cu problemele cu care s-a confruntat iOS 11 atât în beta cât și după lansare, iOS 12 reprezintă fără îndoială un pas în direcția corectă.

Dacă încă mai sunteți tentați să încercați varianta publică de beta a lui iOS 12, o puteți face înscriindu-vă gratuit accesând link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button