PC&Consoles

Beta testul pentru modul de PvP al lui Ghost Recon Wildlands se apropie

Ghost Recon Wildlands este pe cale să își primească modul de PvP, și toți cei care vor să îl încerce vor avea această posibilitate indiferent dacă au cumpărat sau nu jocul.

Începând cu ziua de 21 septembrie și până pe 25 septembrie veți avea posibilitatea să testați acest mod pe toate platformele pentru care Wildlands este disponibil. Componenta de PvP vine sub forma unor bătălii între două echipe a câte patru jucători, în care din păcate nu aveți acces la arsenalul menit pentru demolarea câtorva armate în jocul de bază.

Poate că 4vs4 nu sună a fi ceva foarte interesant, dar Ubisoft a promis că va găsi o metodă de-a integra ceva similar cu PUBG într-unul din jocurile sale. Iar în cazul în care infrastructura serverelor ar suporta 100 de oameni la un loc, Wildlands ar avea celelalte componente necesare pentru o astfel de experiență.

Modul de PvP este livrat ca o componentă de sine stătătoare, așa că nu trebuie să descărcați Ghost Recon Wildlands în sine, în cazul în care l-ați terminat și l-ați dezinstalat. Puteți începe să îl descărcați încă de pe 19 septembrie, fie prin Uplay, fie prin ce serviciu folosiți pe consola voastră preferată.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button