PC&Consoles

Beta testul lui Battlefront 2 continuă pe PC

În cazul în care ați uitat că în week-end-ul care doar ce a trecut a fost organizat un beta test pentru Star Wars Battlefront 2, sau nu ați avut timp de el, atunci am o veste bună pentru voi.

Electronic Arts anunță că testul rămâne deschis până mâine seară, așa că aveți timp suficient să vă distrați prin străzile acelui oraș de pe planeta Naboo pentru câteva ore în plus. În cazul în care nu știți de unde să îl luați, vă puteți îndrepta către Origin, acolo veți găsi un afiș cu Battlefront 2 Beta.

Varianta finală a jocului va fi disponibilă din 17 noiembrie.

Dacă vreți opinia cuiva care a încercat beta testul pentru câteva zile, dar n-a jucat primul Battlefront făcut de DICE, atunci vă pot spune că harta cu Naboo era groaznică, dar partea de lupte spațiale n-a fost rea. Incursiunile pentru a bubui generatoarele de scut chiar erau palpitante. Dacă ar fi reușit să le combine în același loc, așa cum făcea  Battlefront 3 înainte de a fi anulat, chiar ar fi fost grozav. Așa cum e… dacă mai punem la socoteală și micro-tranzacțiile, poate ar fi mai bine să vă orientați către Battlefront 2 cel vechi, fiind mai ieftin.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button