TECH

Beolit 15 – Boxa haute-couture

Beolit 15: vrei sa o vezi, sa o atingi, sa o simti si sa o asculti. Conform reputatiei sale, firma daneza Bang & Olufsen pune in joc o aparitie care satisface placerea de a asculta muzica favorita acasa sau in deplasare.

beolit15.2

De la prima vedere, nu poti sa nu te lasi sedusde Beolit 15. Noul difuzor are proporții perfecte si culori rafinate: Polar Blue, Roz pudra şi Nisip auriu.

Designul este minimalist: un perimetru de aluminiu cu o placă de cauciuc pe care se poate pune smartphone-ul sau tableta, fără ca acestea să alunece, deoarece suprafața este antiderapanta.

beolit15.3

Beolit ​​15 are doua amplificatoare cu un set de 4 difuzoare pentru a reproduce sunetul autentic Bang & Olufsen. Poate fi controlat prin smartphone, tabletă sau computer dar are, de asemenea, 4 butoane tactile.

Pretul recomandat este de 500 de Euro.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button