TECHRSS PaginaDeMedia

BenQ X1300i – Gaming la 4LED pe peretele preferat

Cum tot mai multă lume se orientează către videoproiectoare pe care să le folosească în timpul sesiunilor de gaming, BenQ X1300i vine ca un prieten 4LED care vrea să te ajute să profiți din plin de jocul preferat, pe…Peretele preferat.

Jucăria aceasta se bucură de tehnologia BenQ Cinematic Color. Pe partea de fluiditate şi timp de răspuns, modelul oferă un Input Lag care nu pune nicio piedică niciunui joc. Totodată, videoproiectorul vine cu setări speciale pentru gaming, atât pentru titluri RPG şi FPS, cât și pentru cele sportive. partea interesantă este că X1300i încorporează chiar și certificare Google Android TV. 

BenQ X1300i oferă o luminozitate de 3000 ANSI Lumeni, un spectru de culoare bogat cu o acoperire de 98% Rec. 709 Cinematic Color, dar și un contrast de 500.000:1 cu algoritmi Dynamic Black. Modelul redă conținut 4K, are suport nativ pentru 3D la rezoluție Full HD și un HDR optimizat, compatibil cu HDR10/HLG. Mai mult, sursa acestuia de lumina 4LED, care are calibrare automată a culorilor, asigură o durată de viață crescută.

În plus față de modurile de joc prestabilite, X1300i oferă gamerilor un sunet clar și puternic, asigurat de cele două difuzoare treVolo, de 5W fiecare. Sunetul este îmbunătățit și de tehnologia Bongiovi DPS (Digital Power Station).

Fiind un videoproiector cu certificare Google Android TV, modelul X1300i oferă acces direct la jocurile, filmele şi serialele disponibile pe platforme precum Google Play și Amazon Prime Video. 

BenQ X1300i are un design dinamic și opțiuni precum zoom 1.2x, reglaje 2D keystone şi o conectivitate AV avansată. În cazul în care vă întrebați, videoproiectorul se poate instala în orice spaţiu dedicat entertainment-ului. Sursa de lumina 4LED oferă peste 30.000 de ore de funcționare sau 10 ani de utilizare, fără costuri adiţionale de înlocuire a lămpii. 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button