TECHRSS PaginaDeMedia

BenQ își prezintă noile proiectoare portabile cu sistem audio 2.1 pentru extra bass

BenQ aduce în fața publicului două modele de proiectoare ceva mai deosebite. Este vorba despre GV30 și GS50, echipate cu sistem audio 2.1 în regim Bluetooth, pentru a îmbunătăți acea experiență a cinematografului la purtător. 

Sistemul audio 2.1 de pe proiectoarele BenQ este alcătuit din difuzoare dedicate pentru sunetele medii și înalte dar, alături de un woofer pentru bass profund și rezonant. GV30 și GS50 oferă opțiuni versatile, precum Cinema, Sport, Gaming, Muzică și poate juca și simplul rol de difuzor Bluetooth portabil.

În plus, GV30 și GS50 sunt wireless, având integrate un modul Android TV ce oferă acces imediat la Google Play, aplicații de streaming live, filme, emisiuni, sport și jocuri, precum și casting wireless de pe calculator, telefon cu iOS sau Android. 

 

Proiectoarele BenQ se adaptează nevoilor utilizatorilor

Echipat cu tehnologia CinematicColor  și susţinute de un spectru de culoare Rec.709, noul GV30 oferă o luminozitate de 300 ANSI Lumeni și rezoluție 720p. GS50 oferă în schimb rezoluție Full HD, luminozitate de 500 ANSI Lumeni şi suport HDR. Ambele modele dispun de un reglaj meticulos al imaginii încă din fabrică, oferind culori naturale și imagini realiste. Modurile special concepute precum Cinema Mode și Day Time Mode oferă un contrast vibrant și detalii precise în medii diverse, chiar şi în condiții de lumină puternică. 

Adaptat pentru iubitorii de cinema, GV30 oferă un unghi de proiecție de 135 grade. La polul opus, GS50 prezintă caracteristici de siguranță pentru utilizarea în aer liber, inclusiv rezistență IPX2 pentru stropii de apă și rezistență la cădere (de la 70cm). 

BenQ GS50

Ambele videoproiectoare oferă o autonomie generoasă, fiind capabile să ducă la final un lungmetraj. De asemenea, durata de viață a sursei de lumină este de 30.000 ore. Astfel, noile proiectoare pot oferi divertisment pentru perioade îndelungate de timp, iar versatilitatea acestora oferă posibilitatea interconectării cu alte dispozitive precum laptop-uri, echipamente Blu-Ray, console de joc și device-uri smart.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button