Tech&ITHiFi-TVRSS PaginaDeMediaTECH

BenQ V6000 va deveni piesa de rezistanta a centrului tau de divertisment

BenQ a prezentat un nou videoproiector, sub numele de cod V6000. Acesta este un videoproiector Ultra Short Throw cu tehnologie Laser si rezolutie 4K. Ofera imagini de calitate gratie spectrului larg de culoare, fiind capabil sa redea 95% din spectru DCI-P3. Pe langa culorile vii, noul videoproiector este echipat si cu un senzor pentru protectia ochilor si garanteaza un ciclu de 20.000 de ore de functionare cu suport HDR-PRO activat. In plus, vine in doua variante de culoare: modelul de baza este alb, in timp ce V6050 este negru. In acest fel, se va integra cu setup-ul tau, indiferent de tema de culoare aleasa.

BenQ V6000/V6050 inlocuieste televizorul din sufrageria dumneavoastra cu o proiectie imensa de 100″. Imaginile spectaculoase la rezolutie 4K, in culori HDR precise si luminozitate ridicata, combinate cu proiectia Ultra Short Throw si design-ul precmium, il fac sa se potriveasca perfect pe mobila din sufragerie. Steve Chu, Presedintele BenQ Europa

BenQ V6000 / V6050 proiecteaza imagini 4K (3840 x 2160) folosind lumina laser capabila sa genereze o luminozitate foarte puternica. In acelasi timp are si o durata de viata extinsa pentru lampa, aceasta rezistand pana la 20.000 de ore. Videoproiectorul combina rezolutia mare cu standardul de culoare DCI-P3, folosit in industria cinematografiei digitale. Imaginile vor fi mereu clare si culorile vii gratie acoperirii de 98% a spatiului de culoare DCI-P3 si 96% din spectrul Rec.709. Noul model de la BenQ vine dotat in exclusivitate cu tehnologia HDR PRO, astfel suportand formatele HDR10 si HLG. Nu in ultimul rand, acesta includ si tehnologia MEMC care fluidizeaza videoclipurile si compenseaza efectele de blur si slow motion.

Nu doar performantele recomanda insa acest videoproiector. BenQ V6000 / V6050 are un design unic si este proiectat cu o trapa de protectie a lentilei care se inchide atunci cand dispozitivul nu este utilizat. In acest fel evita acumularea prafului si expunerea lentilei. Din punct de vedere al sunetului, videoproiectorul este dotat cu boxe de 10W concepute de treVolo. Acestea ofera un sunet bogat, puternic si fara distorsiuni.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button