TECHRSS PaginaDeMedia

BenQ PhotoVue SW271C este noul monitor special conceput pentru editare foto-video

La fel cum pasionații de jocuri video roiesc în jurul monitoarelor cu specific, și monitoarele special concepute pentru editare foto-vieo au propria lor nișă. BenQ PhotoVue SW271C este noul monitor de 27 de inci destinat fotografilor și videografilor, oferind rezoluție 4K și funcții avansate pentru această categorie de utilizatori. Panoul monitorului este unul de 16 biți, iar spectrul de culoare acoperă 99% Adobe RGB, 100% sRGB/Rec.709, 90% DCI-P3/Display P3, care beneficiază de tehnologia Uniformity îmbunătățită și de BenQ AQCOLOR. PhotoVue SW271C poate reda un film la 24P/25P sau 30P, cu suport pentru redarea conținutului HDR în două formeate: HDR10 și HLG.

PhotoVue suportă conectarea dispozitivelor SDI și HDMI, ceea ce înseamnă că videografii și fotografii își pot conecta dispozitvele SDI la monitor pentru o transmisie stabilă și un semnal necomprimat. BenQ oferă aplicația Paper Color Sync. Totodată, vorbim despre un monitor cu funcții smart care aduce editorilor foto și video avantaje simțitoare. Softul lui BenQ PhotoVue SW271C oferă o previzualizare corectă a conținutului înainte să înceapă efectiv printarea pentru a analiza corect culorile, contrastul și luminozitatea.  PhotoVue este compatibil cu software-ul de calibrare CaIMAN, dar și cu LightSpace pentru videografi. De asemenea, monitorul este calibrat din fabrică de CaIMAN și validat PANTONE, iar un raport al calibrării este oferit în pachet. 

BenQ PhotoVue SW271C poate fi utilizat folosind un singur cablu de tip USB Type C. Cu ajutorul acestuia, PhotoVue poate fi alimentat de la un port USB Type C până la 60W. Prin același cablu monitorul primește și semnal audio/video. În plus, PhotoVue SW271C este echipat cu un suport reglabil pe înălțime și cu un shading hood ce opreşte lumina directă a soarelui sau din alte surse.

BenQ PhotoVue SW271C

Pentru a naviga mai ușor prin meniul monitorului, BenQ oferă acum a doua generație a telecomenzii Hotkey Puck. Aceasta permite un control mai rapid și mai precis printre setări și modurile de imagine. Tastele au for refăcute, iar noua telecomandă oferă funcții suplimentare și permite utilizatorilor să vizioneze o imagine în două color profiles pentru o comparație suplimentară.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button