GamingRSS PaginaDeMediaTECH

BenQ prezintă noile adiții ale seriei de monitoare de gaming MOBIUZ

BenQ a anunțat noii frați din familia de monitoare MOBIUZ. Acestea se numesc EX2710R, EX2710S și EX2710Q şi sunt destinate pasionaţilor de gaming. 

MOBIUZ EX2710R este un monitor de gaming  cu ecran curbat ce poate reda spectrul de culoare DCI-P3 în proporție de 90%. Ecranul de 27 de inch și rezoluție 2560 x 1440 pixeli oferă nu doar un spectru de culoare larg ci și o rată de refresh  la 165Hz și un timp de răspuns de 1ms. 

Acest model BenQ vine echipat cu suport HDRi, compatibilitate AMD FreeSync Premium Pro şi o curbura de 1000R ceea ce îi conferă o vizibilitate excelentă în timpul sesiunilor de  gaming. În plus, monitorul are certificare VESA DisplayHDR 400. 

Sistemul audio integrat de tip 2.1 este realizat de treVolo şi oferă un sunet puternic, clar, perfect în jocurile care necesită un sunet dinamic și spațialitate. Cu o putere de 2x2W și un woofer de 5W, sistemul audio treVolo este ideal atât în gaming cât și în orice alte activități multimedia.  

BenQ Mobiuz

BenQ MOBIUZ EX2710R oferă cinci moduri personalizate de sunet(FPS, Cinema, RCG, SPG și Pop/Live) în funcție de activitate sau jocul ales. Aceste moduri acoperă o gamă largă de nevoi și vor pune în valoare difuzoarele. 

MOBIUZ EX2710Q împarte numeroase date tehnice cu modelul EX2710R. Totuși, acesta este oferit cu un ecran plat de 27 inch, rezoluţie 2K și aspect 16:9. Rata de refresh de 165Hz și timpul de răspuns de 1ms sunt puncte cheie pentru jucătorii care au nevoie de viteză și precizie în titlurile preferate. 

Monitorul este compatibil cu AMD FreeSync Premium, redă 95% din spectrul de culoare DCI-P3 și oferă tehnologia HDRi pentru imagini mai dinamice cu contrast mai bun și colorit mai bogat.

Light Tuner, Black eQualizer și Color Vibrance sunt funcții menite să îmbunătățească imaginea în diferite regimuri de utilizare, atât în gaming cât și în activități office. 

BenQ MOBIUZ

Opţiunile Scenario Mapping și Quick OSD pentru BenQ MOBIUZ EX2710Q permit utilizatorilor să treacă rapid și ușor la setările preferate ale jocului. Prin maparea scenariilor puteți să selectați automat setările preferate atunci când comutați sursa, iar Quick OSD vă permite să asociați fiecare presetare cu câte o intrare, ceea ce înseamnă că atunci când un utilizator își modifică datele, setările se ajustează automat la preferințele sale. 

Sistemul audio treVolo de tip 2.1 este şi el prezent aici, oferind aceeași performanță audio incredibilă indiferent de regimul de utilizare, gaming sau office. Difuzoarele puternice sunt excelente pentru a reda efectele din jocurile preferate, dar sunt ideale și pentru momentele de relaxare când ascultați melodiile preferate. 

MOBIUZ EX2710S oferă multe din beneficiile lui EX2710Q. Panoul de 27 inch IPS cu rezoluție Full HD are un timp de răspuns de 1ms și o rată de refresh de 165Hz. Tehnologia HDRi este prezentă și pe acest model împreună cu AMD FreeSync Premium pentru o experiență de gaming completă. Un senzor de lumină detectează lumina ambientală și modifică imaginea afișată pentru a avea tot timpul o imagine clară cu detalii bogate indiferent de ambianță. 

Monitorul vine echipat cu sistem audio treVolo de 2.5W cu doua difuzoare. În plus, procesorul digital de semnal sau DSP ajută la personalizarea și redarea potrivită a sunetului în funcție de scenariul ales. 

BenQ MOBIUZ

Cu cinci moduri dedicate pentru sistemul audio, difuzoarele treVolo pot oferi o experiență acustică completă fără a mai fi nevoie de difuzoare externe. 

Light Tuner este o funcție care vă permite să alegeți din 20 de setări de culoare pentru a afișa un mediu deosebit în funcție de jocul ales. Indiferent de titlul ales, Light Tuner permite un reglaj simplu dar complex care schimbă felul în care arată jocul pentru cea mai buna experiență. 

Monitorul este compatibil inclusiv cu noile console PS5 sau Xbox Series X oferind 120Hz rată de refresh.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button