MORE

BenQ lanseaza WDP02: cea mai eficientă soluţie pentru o proiecţie wireless Full HD fară întreruperi

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine și lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, lansează un nou kit wireless Full HD, capabil să-ţi transforme sufrageria într-un centru de divertisment, ideal pentru proiecţia de filme sau jocuri.

Fiind un dispozitiv wireless, format dintr-un emiţător ce se montează la sursa de semnal şi un receptor ce se ataşează proiectorului, WDP02 elimină complet grija cablurilor, oferind libertate de mişcare şi surse multiple de semnal. Astfel, cu ajutorul noului kit wireless, proiectorul din sufragerie se poate transforma într-un hub de divertisment capabil să primească semnale video din orice loc al casei.

WDP02 oferă o acoperire impresionantă, fiind capabil să transmită un flux video necompresat la o calitate Full HD 1080p 60Hz, pe o distanţă maximă de 30 metri (în undă directă).

Design cu personalitate

Spre deosebire de predecesorul său WDP01, noul kit wireless excelează la capitolul ergonomie şi uşurinţă în utilizare, în special pentru două dintre cele mai performante videoproiectoare din segmentul home-cinema. Astfel, WDP02 oferă un design îmbunătăţit ce permite receptorului său să se integreze perfect pe modelele BenQ W2000 și W3000, două videoproiectoare ce au sub carcasă un compartiment ascuns dotat cu conectori HDMI și USB. Astfel designul modelelor W2000 și W3000 nu suferă nici o schimbare, iar instalarea se face foarte uşor şi rapid.

Pentru alte modele de proiectoare compatibile, receptorul WDP02 se montează în exterior, pe o latură a proiectorului, folosind un sistem personalizat de prindere. De asemenea, el poate fi amplasat într-un suport dedicat, atunci când proiectorul este amplasat pe o masă.

1456293367

Compatibilitate şi suport extins

Pentru cei ce optează să îl folosească împreună cu un videoproiector BenQ W2000 lucrurile devin foarte simple. Controlul celor două dispozitive este integrat într-o singură interfață (meniul OSD al proiectorului), ce poate fi accesată folosind telecomanda proiectorului.

Kit-ul wireless este compatibil cu o gamă largă de dipozitive capabile să redea semnal video HDMI şi oferă patru porturi compatibile. Astfel, prin intermediul porturilor HDMI, poate primi semnal video Full HD 1080p de la dispozitive precum media box-uri şi receptoare HD, playere Blu-ray, console de jocuri, PC-uri, tablete sau dispozitive inteligente.

Pentru configurarea şi instalarea completă a kit-ului, sunt necesari doar câţiva paşi, acesta oferind o conectivitate plug-and-play greu de egalat. Astfel că, odată totul conectat, emițătorul se va sincroniza în mod automat cu receptorul, fără nici o implicare din partea utilizatorului.

Performanţe de neegalat

În situaţia în care nu există obstacole în calea semnalului (undă directă), kit-ul WDP02 poate funcționa pe o distanță impresionantă de până la 30 de metri. Este dotat cu patru antene integrate, ce asigură o transmisie de calitate la trecerea semnalului prin uși sau dintr-o cameră în alta, precum şi cu un mecanism de selecţie dinamică a frecvențelor de emisie-recepţie (DFS), folosit pentru a schimba automat canalele atunci când este detectată o interferență.

Kit-ul poate suporta pană la patru surse de intrare HDMI și oferă două semnale de ieşire, ce afişează acelaşi conţinut pe două ecrane diferite, emițătorul având o ieșire video de monitorizare a conținutului transmis.Mai mult, soluţia wireless beneficiază de o laţime de banda la 145Mbps şi un sunet digital pe 5.1 canale prin intermediul portului HDMI 1.4a.

Astfel, proiectiile sunt afişate fluid, cu o latenţă perfectă pentru jocuri(< 1ms), o calitate Full HD 1080p si un sunet de excepţie, chiar şi atunci când proiectorul nu este în aceeaşi încapere cu sursa de semnal.

Modele de proiector compatibile:

  • W3000, W2000(w), W1110(s), HT4050, HT3050, HT2050, TH683, TH670(s), MH684, MH741, CH100

  • W1350, W1070(+), W1080ST(+), HT1075, HT1085ST, TH681(+), TH682ST, SH915

Kit-ul BenQ WDP02 poate fi folosit și împreună cu alte dispozitive de afișare ce dispun de o intrare video HDMI.

Află mai multe despre BenQ WDP02, vizitând: http://www.benq.ro/product/accessory/wdp02

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button