PC

BenQ lansează nouă generație de monitoare din seria G80

București, România, August 2017: BenQ, companie recunoscută pe plan internațional pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine profesionale, anunță disponibilitatea noilor monitoare din seria G80, patru modele cu un design elegant, potrivit oricărui stil, precum şi o serie de tehnologii menite să ofere utilizatorului confort în utilizare.

Noile modele din seria G80, BenQ GW2480, GL2580H, GL2580HM şi GW2780, oferă utilizatorului diversitate, cu diagonale de la 24” la 27”, precum şi performanţe ridicate la rezoluții Full HD 1080p. Pentru modelele dotate cu ecran IPS, GW2480 şi GW2780, utilizatorul va beneficia de unghiuri de vizualizare largi, la 178˚ H/V, în timp ce pasionaţii de gaming vor profita din plin de cele 2ms timp de răspuns, oferite de un panel îmbunătățit de tip TN integrat pe modelele GL2580HM și GL2580H.

“Seria de monitoare G80 încorporează cele mai noi concepte de design oferite de BenQ,” a declarat Conway Lee, președinte BenQ Corporation. “Design-ul simplu, dar atractiv, reușește să sublinieze perfect funcționalitatea excelentă în viată de zi cu zi, atât la birou cât și acasă.”

Un nou design, perfect pentru un stil de viață elegant

Pentru spaţii de lucru moderne, monitoarele din seria G80 oferă un nou design minimalist, cu o carcasă cu finisaje premium şi o textură rezistentă la zgârieturi. Toate cele patru monitoare sunt echipate cu o ramă foarte subţire, de doar 6.6 mm grosime, aproape jumate din cât oferă predecesoarele lor. Datorită acestui design ultra slim bezel, monitoarele din seria G80 sunt ideale pentru utilizarea în configuraţii multi-monitor.

Complementar design-ului modern, seria G80 oferă şi un sistem ascuns de management al cablurilor, camuflat inteligent în standul monitorului.

Tehnologie Eye-Care şi Brightness Intelligence

Din dorința de a crește confortul vizual pe durata utilizării, toate cele patru modele ale seriei au în dotare tehnologiile Low Blue Light şi Flicker-Free.

Astfel se reduce în mod eficient oboseala ochilor, oferind o experiență de vizionare confortabilă în timpul sesiunilor prelungite de utilizare a monitorului. Cu ajutorul tehnologiei Low Blue Light, se reduc considerabil efectele negative produse de spectrul de lumină albastră emis de ecran. Utilizatorul are opțiunea de a alege unul dintre cele patru moduri presetate, fie că este vorba de cel multimedia, web-surfing, office, sau reading, pentru a reduce emisia de lumină albastră cu maxim 70% în timpul utilizării.
Pe lângă acestea, GW2480 şi GW2780 oferă în plus şi tehnologia Brightness Intelligence. Aceasta ajustează în mod automat luminozitatea, ținând cont de conținutul afișat pe ecran şi lumina ambientală, pentru a oferi cea mai bună experiență de vizionare, în orice situație.

Monitoarele vor fi disponibile în România prin partenerii BenQ locali la prețuri recomandat de raft cuprinse între 699 lei și 1099 de lei.

Afla mai multe despre BenQ GW2480: http://www.benq.com/product/monitor/gw2480/features/
Afla mai multe despre BenQ GW2780: http://www.benq.com/product/monitor/gw2780/features/
Afla mai multe despre BenQ GL2580H: http://www.benq.ro/product/monitor/gl2580h
Afla mai multe despre BenQ GL2580HM: http://www.benq.ro/product/monitor/gl2580hm

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button