PC

BenQ EX3200R – Sexy, curbat si gata de scandal in orice joc!

Una dintre cele mai mari probleme este alegerea unui monitior. De foarte multe ori, placutul si utilul se bat cap in cap si nu te lasa sa iti alegi un monitor care sa impace atat nevoia ta de joaca si cea de productivitate. Pentru ca unele persoane cauta ceva mai mult decat un timp de raspuns foarte mic si un numar de cadre foarte mare, am ales sa investigam astazi un produs de la Benq care pare sa rezolve cateva dintre problemele pe care un gamer/editor video sau foto le intampina.

BenQ EX3200R este raspunsul rugaciunilor celor care se joaca si lucreaza si in editare foto/video. Sigur, este un produs in mare parte adresat unui gamer, dar, un editor se va bucura atat de calitatea imaginii, cat si de spatiul sporit de lucru, formatul 21:9 al panoului ajutand mult, dar si faptul ca discutam despre un monitor curbat.

Estetic, EX3200R intra in tiparele de design Benq, oferind un picor glisant pentru a ajusta pozitia monitorului pe diagonala si verticala, permitand astfel inclinarea sau intoarcerea la 90 de grade a panoului. Materiale din care este realizata carcasa monitorului sunt si ele de foarta buna calitate, implinite de un estetic minimal, cu accente de negru si argintiu. Dar pana aici, Benq nu si-au iesit din mana, BenQ EX3200R semanand cu mai toate monitoarele lor curbate iesite pana acum.

Totusi, surpizele se afla sub capota. BenQ EX3200R vine cu un panou VA cu unghiuri de vizibilitate de 178 de grade, contrast dinamic de 20m la 1, 4 ms timp de raspuns si un refres rate vertical de 144hz, tote astea pe un ecran de 8 biti. pentru a pastra calitatea culorii. Si nu in ultimul rand, un panou curbat. Cam tot ce iti trebuie pentru o experienta imersibva si un spatiu de lucru adecvat, care nu te obliga la doua ecrane pe birou.

De altfel, BenQ EX3200R este atat un monitor de gaming cu un tip de raspuns bun, dar si un monitor pe care il poti folosi cam la tot ce te taie capul, datorita diagonalei generoase de 32 de inch, un astfel de monstru pe birou cel mai probabil satisfacand exigentele celor mai mofturosi dintre noi.

Pe de alta parte, noi la Zona, am incercat acest monitor atat in jocuri, cat si intr-un premiere si un photoshop, un Corel si ceva filme. De ce? Formatul in sine recomanda acest monitor pentru aceste activitati. Filmele 21:9, formatul initial cinematic, inainte sa fie inghesuit intr-un 16:9 traditional explodeaza pe ecran. In jocuri ai . un camp vizual sporti si in programele de editare nu o sa te mai pierzi printre ferestre.

BenQ EX3200R este pana la urma un mid-level. Poate sa ofere mai mult, dar pentru un individ care doreste gaming 1080p cu un numar mare de cadre, acest monitor este mana cereasca. Nu doar ca pretul este sub 500 de euro, dar in toate testele noastre nu am intampinat sughituri sau probleme. Ba mai mult, ne-a surprins tehnologia anti-flicker implementata de Benq  pe acest model si filtrul pentru culoarea albastra.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button