MORE

BenQ BL2711U-Un monitor bun si la grafica si la gaming!

BenQ este recunoscut demult ca producator de monitoare de gaming, dar are de asemenea si un portofiliu vast de monitoare profesionale. BenQ BL2711U este un monitor profesional dedicat celor care lucreaza cu aplicatii CAD/CAM , editare video, animatie sau editare foto.

Monitorul foloseste un panou cu o diagonala de 27 inch, sau 67cm, care are o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, cu o rata de refresh de 60Hz. Panoul este de tip AHVA si ofera un unghi de vizualizare de 178 de grade. BenQ BL2711U este nativ pe 8 biti dar gratie tehnologiei FRC (Frame Rate Control) el poate randa culori pana la 10biti. Timpul de raspuns este de 4ms GTG (Grey to Grey), iluminarea este de tip WLED (White LED) cu fosfor imbunatatit, care permite redarea in proportie de 100% a spectrului de culoare sRGB si tot odata este si Flicker Free, gratie modulatorlui de luminozitate care foloseste curent DC ( Direct Curent) in locul celui PWM (Pulse Width Modulation).

1N3A0771

Ca si functii pentru input avem prezente PiP (Picture in Picture), PbP (Picture by Picture), iar ca moduri putem selecta din menu CAD/CAM, Animation, Video Editing, Graphic Artist si inca vreo cateva moduri gen Low Blue Light. Functia Low Blue Light ajuta extrem de mult vederea, aceasta reducand stresul asupra ochiilor si ajuta la eliminarea insomniei produse de lucrul indelungat in fata monitorului. Standul monitorului poate fi inclinat 5 grade in fata si 20 in spate, inaltimea poate fi ajustata pana la 140mm, si de asemenea BenQ BL2711U se poate roti in mod portret. Monitorul suporta 60Hz, atat pe portul HDMI 2.0 cat si pe DisplayPort 1.2a. De asemenea, folosind intrarea DisplayPort puteti beneficia de functia AMD FreeSync, care poate ajusta rata de refresh in timp real de la 48Hz pana la 60Hz. Restul de conectica este compusa dintr-o mufa HDMi 1.4, o mufa DVI-D, o mufa de 3.5mm pentru casti si una line-in si 3 porturi USB 3.0. De asemenea, monitorul integreaza si doua difuzoare stereo de 3w fiecare. Pretul pentru acest monitor este in jur de 3000lei.

1N3A0770

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button