MORE

BenQ BL2420Z – un monitor destinat productivitatii

BenQ BL2420Z se adreseaza segmentului axat pe productivitate.

Se spune ca exista un monitor pentru orice. De la monitoare pentru gaming, pana la monitoare de prezentare, toate avand cate o intrebuintare si un set de caracteristici prestabilite menite sa intampine un anumit moft sau necesitate intr-un domeniu.

Producatorul se lauda cu un nivel ridicat de confort si productivitate, BenQ BL2420Z avand un design ergonomic conform Benq.

Ecranul de 23.9 inci este flancat o rama subtire, sustinut de un picior ce permite intoarcerea ecranului la 90 de grade si ajustarea sa pe orizontala si verticala, fiind ideal ca un monitor secundar pentru cei care au nevoie de un feed de twitch, twitter sau de ce nu … sa investigheze piata de valori.

BL2420Z vine cu un panou VA, care ofera unghiuri bune de vizibilitate si in general o reproducere mai buna a tonurilor negre – impreuna cu un contrast mai bun. Timpii de raspuns sunt buni pe hartie, dar in lumea reala lasa de dorit. Chiar daca timpii de raspuns pentru tranzitia de la alb la negru sunt scazuti, tind sa fie mult mai ridicati pentru tranzitia intre tonuri de negru, rezultand in efecte de Ghosting.

In cazul lui BenQ BL2420Z avem nici mai mult nici mai putin de 7 ms timp de raspuns specificati, asa ca daca doresti gaming pe acest monitor, te sfatuim sa iti pui pofta in cui. Mai ales daca discutam despre shootere.

Este un monitor gandit pentru productivitate si pentru a sta pe birou. Dupa cum am spus, un monitor secundar care sa serveasca scopurilor utilitare ale unui angajat la o firma. Lucru care este sustinut si de ceea ce au ales Benq sa faca cu acest monitor.

Contrastul nativ de 3000:1, de trei ori mai mare decat cel al monitoarelor normale, adaugă adâncime de culoare şi definiţie mult mai bună zonelor întunecate. Cu alte cuvintele negrul este negru, nu un gri inchis. Asta se datoreaza in mare parte si panoului VA de 8 biti Nativi, oferind astfel o tranzitie foarte stabilă a culorilor, redând 16.7 Milioane de culori pe panoul care ofera si unghiuri de vizibilitate de 178 de grade, adica o imagine ce poate fi privita din aproape orice pozitie.

Panoul este punctul forte al acestui monitor, nu carcasa si nici faptul ca are 7 ms timp de raspuns.

Acest panou VA a reusit sa ne impresioneze pentru ca include o serie de optiuni si benefici gandite special pentru munca la birou, constitudindu-se intr-un monitor ideal pentru cineva care isi petrece multe ore in fata PC-ului.

Avem aici tehnologie anti-flicker, care elimină complet intermitenţa imaginii la toate nivelurile de luminozitate şi reduce eficient oboseala ochilor.

Un senzor automat pentru protejarea ochilor, acesta detectează în mod automat gradul de luminozitate al încăperii care este corelat cu gradul de luminozitate al monitorului pentru a se asigura nivelul de confort vizual.

Ecranul nu reflecta lumina si mai vine si cu un buton de power dedicat. Cu alte cuvinte, daca ai de gand sa nu iti chinuiesti angajatii ca patron si te gandesti la o serie de monitoare pentru mica, sau marea ta antrepriza, atunci aceste BenQ BL2420Z s-ar putea sa iti scuteasca angajati de ceva disconfort.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button