MORE

Bendgate revine. Un Nexus 6P a fost indoit.

Bendgate a fost un incident nefericit, in care un zvon si un filmulet in care cineva a indoit un telefon a dus la vandalizarea unui numar mare de dispozitive din magazine. De atunci lumea s-a plictisit sa indoiasca iPhone-uri, tintind alte dispozitive despre care umbla vestea ca ar fi prea maleabile. Ultimul dintre ele este Nexus 6P.

Canalul de Youtube JerryRigEverything a efectuat un test pentru a verifica exact cat de rezistent poate fi la abuzul fizic un Nexus 6P. Acest test a inceput prin verificarea rezistentei la zgarieturi a ecranului, lucru care a rezultat chiar in craparea sticlei la o simpla atingere dupa efectuarea testului. Nici la foc nu s-a comportat prea bine, sau la testul de rezistenta la zgarieturi pe partea de spate. Apoi s-a trecut la testul de indoire.


Dupa cum arata clipul de mai sus, Nexus 6P s-a indoiti cu usurinta, cel mai probabil din cauza faptului ca avea deja sticla detasata, ca urmare a testului de zgariere.

Totusi situatia nu pare a fi chiar atat de sigura, din moment ce testele efectuate de alti oameni nu au dat acelasi rezultat. Canalul de Youtube Total Tech a efectuat un test similar pentru a testa flexibilitatea telefonului, iar rezultatul a fost mult mai putin impresionant. Telefonul nu s-a indoit.

Exista suspiciunea ca primul clip, cel in care a fost indoit telefonul, a fost realizat ca o gluma. Totusi, indiferent care a fost intentia, rezultatul va fi acelasi. Va puteti astepta ca oameni sa dea buzna iar in magazine pentru a indoi telefoane, iar apoi sa se laude cu asta pe Youtube.

[Cult Of Android]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close