MORE

Bendgate se intoarce, de aceasta data pe Galaxy S6 Edge!

Mai țineți minte Bendgate când iPhone 6 Plus a fost lansat, și cica se tot îndoia?!

bendgate iphone

Eh, sper că v-ați pregătit pentru runda următoare, de data aceasta venind… de la Samsung. Conform unor teste efectuate de Square Trade, o companie ce oferă garanție extinsă pentru telefoane, Samsung Galaxy S6 Edge va avea o toleranță similară la îndoire cu iPhone 6 Plus, în jur de 50 de kilograme presiune, așa că… se va îndoi cam la fel de bine. Dar pe lângă asta, telefonul chiar începe să se crape de la acest punct, ecranul său nefiind flexibil.

Apoi, când testul a continuat, la 63 de kilograme, telefonul se rupe, iPhone 6 Plus măcar rezistând până la 80 de kilograme. Așa că ar fi bine să nu mai incercati sa vă îndoiți telefonul, fie si macar pentru a nu porni o noua isterie Bendgate! Este drept ca la momentul respectiv, in realitate, au fost destul de putine terminale „oficial” indoite pe care Apple a trebuit sa le ia in calcul (cateva zeci de unitati la cateva milioane vandute). Fara indoiala Bendgate a fost o alta mostra de „isterie de masa” pe internet, in dulcele stil… viral. Aluminiul nu este titan iar telefonul nu este levier! Sau cel putin nu ar trebui folosit pe post de cric la masina sau aparat de fitness pentru testarea fortei musculare. Oricum, Galaxy S6 este ceva mai mic decat iPhone 6 Plus, ceea ce il face mai greu de… apucat in vederea indoirii, si poate ca de aceea mai predispus la rupere. La cat costa acest terminal, nu cred ca este o idee buna sa-i testati elasticitatea, oricat de tentanta ar fi gloria online a unui alt Bendgate!

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Dezmagitor.. Nu ma asteptam ca Samsung sa faca greselile celor de la Iphone. 🙁 Chiar daca carcasa este din aluminiu si telefonul nu este facut sa ridice greutati sau sa fie din titaniu.. Nu cred ca este normal sa poata fi indoit… Sper sa ma insel..

    1. nu are cum sa nu se indoaie. e aluminiu, telefonul are cativa mm grosime, ce va asteptati? nu cred ca exista un material care sa indeplineasca toate cerintele, adica sa fie si usor, si subtire, si rezistent la indoire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button