GamingPC&ConsolesTech&IT

Ben Brode, directorul jocului Hearthstone, pleacă de la Blizzard

Directorul jocului Hearthstone, Ben Brode, a anunțat că a părăsit Blizzard. Cu ocazia ultimei sale zile în cadrul studioului, a publicat o scrisoare lungă de rămas bun de la fani și companie. Scrisoarea este vagă în ceea ce privește planurile viitoare, însă precizează că pleacă pentru a ajuta la lansarea unei noi companii și probabil va fi implicat în proiectarea jocurilor.

Sunt foarte norocos să am șansa să-mi asum un risc nebun acum în viața mea și sunt atât emoționat cât și puțin speriat. Voi ajuta să încep o nouă companie. Probabil vom face jocuri, dar nu ne-am gândit la altceva. Aștept cu nerăbdare să proiectez, să programez și să creez lucruri din nou. O să simt lipsa cafelei Starbucks din campus, totuși. Fir-ar.

Brode a început în cadrul companiei în funcția de „tester de jocuri în echipa de noapte”, iar în 2008 s-a mutat la echipa 5 pentru a începe lucrul la Hearthstone. El a fost numit oficial director al jocului la sfârșitul anului 2016. Prietenia sa cu comunitatea l-a făcut să fie fața publică a jocului, un aspect pe care îl recunoaște în scrisoarea sa.

Mi se acordă prea mult merit în virtutea faptului că sunt o persoană publică, dar cele peste 80 de persoane din echipa de dezvoltare sunt încă acolo, și ei sunt cei care fac cărțile, luptele, evenimentele, misiunile și caracteristicile jocului. Sunt convins că jocul este în cele mai bune mâini posibile și sunt nerăbdător să văd în ce direcție va ajunge Hearthstone sub îndrumarea unei noi generații de lideri.

Anunțul a venit la scurt timp după anunțarea celui mai nou expansion al lui Hearthstone, The Witchwood. Brode a fost activ în promovarea noului set, pentru a da startul dezvăluirilor. Jocul oferă în prezent trei pachete și o clasă legendară pentru conectare la joc în timpul evenimentului de lansare. Săptămâna viitoare va apărea porțiunea de single-player a lui Witchwood, Monster Hunt.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button