GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Beholder a devenit film, unul scurt

Cu vreo doi ani în urmă, un grup de indivizi s-au gândit să creeze o adaptare a lui Papers, Please, sub forma unui film de scurt-metraj. Acum, aceeași indivizi, Kinodom Productions, au realizat o adaptare după un alt joc deprimant despre viața într-un sistem oprimant ce seamănă multișor cu țărișoara noastră veselă.

Jocul cu pricina este Beholder, un soi stealth/puzzle/survival/aventură la care controlezi acel vecin de la bloc care mereu își băga nasul în treburile altora și tot suna la securitate. Individul cu pricina din joc nu o făcea tocmai pentru că era plictisit, ci pentru că nu prea avea de ales. Pe parcursul jocului (care de ceva timp are și o continuare) trebuie să vă asigurați că familia voastră nu va avea de suferit din cauza deciziilor personale de a lăsa vecinii, care încarcă diversele reguli stricte ale sistemului, să scape. Alternativ, va trebui să trăiți cu consecințele acțiunilor voastre.

Filmulețul este o adaptare oficială a lui Beholder, și chiar dacă are doar 10 minute reușește să redea ideea de bază a jocului, precum și estetica sa. Puteți vedea creația mai jos, gratuit. Nu trebuie să fi butonat jocul înainte pentru a înțelege ce se întâmplă.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button