PC&Consoles

Beamdog ar putea lucra la un nou joc Planescape

De ceva vreme Beamdog a intervenit pe aproximativ toate marile RPG-uri făcute pe motorul Infinity. Majoritatea au fost îmbunătățite, iar Beamdog a lansat chiar și un nou episod pentru cel care le-a început pe toate: Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear. Acum, după cum au observat cei de pe RPG Codex, este posibil ca studioul să lucreze la ceva și mai ambițios.

„Dovezile” provin din acest film documentar despre Beamdog, care a fost lansat la sfârșitul lunii octombrie. La minutul 2:37 este un clip al unei persoane care examinează ceea ce foarte probabil este un concept artistic de personaj, care se află într-un folder numit Planescape: Unraveled.

Unraveled ar putea fi un joc nou sau un expansion pentru Planescape: Torment Enhanced Edition pe care Beamdog l-a lansat în aprilie. Orice s-ar dovedi a fi (presupunând că se dovedește a fi ceva), cu siguranță își va lăsa puternic amprenta pe Beamdog, reprezentând o inițiativă plină de risc. Torment: Tides of Numenera produs de InXile a făcut o treabă excelentă ca succesor spiritual al lui Planescape: Torment, în timp ce statutul legendar al originalului înseamnă că orice altceva decât aproape de perfecțiune va fi considerat drept o dezamăgire.

Interesant este că Chris Avellone, designer-ul principal al lui Plansescape: Torment, a fost implicat atât în Torment: Tides of Numener, cât și în Planescape: Torment Enhanced Edition. Ar fi curios de urmărit dacă se va implica și în următorul titlu.

Chiar și fără să dezvăluie un nou joc Planescape, documentarul este distractiv de urmărit. Coincidență sau nu, există și un poster mare cu Planescape: Torment în spatele lui Trent Oster în timp ce acesta vorbește, deși e posibil să aibă mai mult legătură cu ediția îmbunătățită de Beamdog decât cu un joc nou Planescape. În caz că vor mai apărea noutăți despre un nou episod al seriei, puteți fi siguri că vă vom anunța.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button