PC

Beam primește un update masiv de calitate

Beam, serviciul de streaming video pentru jocuri nou venit pe piață, a căpătat un upgrade însemnat pentru calitatea sa video.

Serviciul are de acum înainte suport pentru streaming la 10Mb/s și poate reda imagini pe rezoluții care ajung la 2560×1440 la 60 de cadre pe secundă. Cumulat cu latența extrem de mică pe care o are Beam, această schimbare prezintă probleme destul de mari pentru Twitch.

Deși s-a instalat de câțiva ani ca destinația pentru tot ce înseamnă streaming video pentru jocuri, calitatea serviciului Twitch nu s-a prea îmbunătățit. Limita sa de 3.5Mb/s duce la imagini de calitate scăzută, latența pare să crească de la o zi la alta, iar absența unei opțiuni de-a derula un stream în desfășurare se face simțită. Cu puțin noroc, asta îi va face pe cei de la Amazon să se mai trezească și să finanțeze ceva îmbunătățiri pentru Twitch. Dacă nu, atunci Microsoft ar putea să li se urce în cap cu Beam.

Desigur, fiind vorba de Microsoft, serviciul are toate șansele să se destrame, fiind transformat într-o componentă din Xbox Live pe care lumea se va grăbi să o dezactiveze de la următorul update de Windows 10.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button