Gaming

Bayoneta 2 se scalda in ape tulburi!

Bayoneta 2 este in ape tulburi rau, fiind lansat de curand in Japonia, si asta in conditiile in care pare a fi un joc interesant. Primele parareri sunt pozitive, si cu toate astea putini oameni il cumpara. Sa fie de vina… Wii U?!

Cand a fost lansat primul joc Bayoneta pe Xbox 360 si PS3 s-au vandut aproximativ 200.000 de copii in prima saptamana, ceea ce este minunat. Dar Bayoneta 2? Comform 4Gamer, jocul exclusiv Wii U a vandut abia 38.282 de unitati in prima saptamana de vanzari in Japonia. Asta nu este la fel de… minunat. Platinum Games au anuntat ca incearca sa faca Bayoneta 2 sa fie jucat de mai multi oameni decat titlul initial. Asta s-ar putea dovedi dificil in Japonia… cel putin pe Wii U.

Sa se datoreze oare esecul Bayoneta 2 faptului ca toata lumea cumpara Super Smash Bros pentru 3DS? Se prea poate. La urma urmei jocul a vandut 321.363 exemplare in prima saptamana! Sau poate ca de vina este Wii U. Atunci nu este vina Platinum Games. Ar trebui insa sa ne bucuram de existenta jocului, nu?

Dar daca jocul continua cu vanzarile proaste si in afara Japoniei, asta inseamna ca nu vom mai vedea un al treilea titlu in serie, iar aceasta este o stire deprimanta.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button