GamingPC&ConsolesTech&IT

Battletoads revine!

În cazul în care ați ratat vestea cea mare, E3 a început zilele trecute (cel puțin conferințele de presă), iar anunțurile au început să curgă fără încetare. Numărul lor este foarte mare, așa că m-am străduit să încep cu cel mai important anunț făcut vreodată. Battletoads revine!

Pentru cei care au o anumită vârstă, Battletoads este printre cele mai tari și frustrate jocuri făcute vreodată. Era ca un Dark Souls al vremii sale, în sensul că îți venea să sugrumi cel mai apropiat lucru atunci când crăpai pentru a zecea oară din cauza nivelului cu motociclete plutitoare. Fiind un joc cooperativ, de obicei ducea la prietenii ruinate, sau făurirea de legături mai puternice ca fundațiile pământului.

Jocul a fost anunțat la conferința Microsoft, și reprezintă atât o revenire a unei serii îndrăgite de masochiștii din lumea întreagă, cât și o revenire a studioului Rare, care n-a prea mai produs nimic bun de un deceniu și ceva.

În mărinimia sa, Microsoft n-a prea oferit nici un fel de detaliu efectiv despre joc în conferința sa de presă, n-a dat nici măcar o imagine efectivă din joc. Dar a pomenit că va avea în continuare un mod cooperativ pentru 3 oameni, și grafica va fi desenată, în stil 2.5D, gândită pentru o rezoluție de 4K.

Battletoads va fi disponibil cândva pe parcursul lui 2019, pentru Xbox și pentru PC. Iar în cazul în care nu include clasica animație din varianta de arcade pentru snopirea șobolanilor gigantici, voi fi dezamăgit. Cred că știți care era. Nu voi spune direct în cazul în care citesc minorii asta. Chiar dacă variantele de Terminator/NES ale seriei erau destul de ”prietenoase„, jocurile de arcade erau sângeroase ca naiba, și sper ca varianta nouă să păstreze acest stil.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button