Gaming

Battletech este pe Kickstarter și are succes

Creatorul lui Battletech și-a recăpătat drepturile de la Microsoft, așa că seria reînvie în mod oficial, prin Kickstarter. Campania a început ieri, cu o țintă de 250 de mii de dolari, mai are o lună rămasă, dar numai într-o jumătate de zi a strâns peste 800 de mii de dolari.

Jordan Weisman, omul responsabil pentru geneza a tot ce înseamnă Battletech, Shadowrun, și Chrimson Skies, a dezvăluit detaliile complete despre acest nou titlu, ce se află în producție la studioul Harebrained Schemes, care doar ce a lansat Shadowrun Hong Kong, un alt joc finanțat prin Kickstarter.

Noul joc Battletech va umple acel gol lăsat de misteriosul Mechwarrior Tactics, ce a stat în Beta trei ani, iar apoi s-a dizolvat într-un eter necunoscut. Această revenire a seriei va lua forma unui joc de strategie pe ture, la care veți controla o grupă de mercenari, într-o serie de misiuni plasate în universul masiv al Battletech.

Jocul este construit folosind motorul Unity 5, studioul având experiență la folosirea tehnologiei pentru toate proiectele anterioare, și este construit cu ceva modularitate în minte.

În planul inițial, Battletech ar fi inclus doar misiuni izolate, iar pe măsură ce mai multă finanțare este asigurată, vor fi adăugate mai multe elemente. Momentan, finanțarea mai acoperă unități auxiliare, pe lângă roboții imenși de luptă (știu, nu sunt la propriu roboți), obiective extinse și medii mai variate.

Dacă va atinge 1 milion de dolari, ceva ce probabil s-a întâmplat deja până când această știre va fi publicată, jocul va primi o campanie cu o poveste. Această campanie va fi extinsă pe măsură ce finanțarea se apropie de 2 milioane de dolar, iar la 2.5 milioane, va avea PvP în mutliplayer.

Cu măcar finanțarea de bază asigurată, dezvoltarea jocului este asigurată, și va fi lansat în luna mai din anul 2017, pentru PC.

[Kickstarter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button