GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Battletech poate fi jucat gratuit în acest weekend

Battletech, jocul de luptă cu roboti giganti creat de Harebrained Schemes, cunoscuți poate mai bine pentru seria Shadowrun, va fi gratuit în acest weekend. Titlul turn based s-a bucurat de aprecierea criticilor la data lansării de anul trecut, iar de atunci a primit numeroase patch-uri care au făcut experiența de joc și mai plăcută. Battletech a primit de asemenea și primul expansion din cele trei programate de companie, intitulat Flashpoint.

Jocul poate fi încercat gratuit pe Steam până luni, timp în care puteți avansa destul de mult în campania principală ori vă puteți testa abilitățile în misiuni secundare, Battletech având un sistem interesant de facțiuni cu care vă puteți îmbunătăți relațiile. În cursul campaniei, care spune o poveste interesantă despre lupta dintre mai multe case nobiliare, aveți la dispoziție un grup de mercenari care pilotează roboți de luptă, pe care trebuie să îi folosiți cât de bine puteți într-un sistem de luptă pe ture.

Battletech are de asemenea un preț special zilele acestea, putând fi achiziționat pentru 24 de euro, la o reducere de 40% față de prețul întreg.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button