PC&Consoles

Battletech adaugă lupte corp la corp

De când a fost anunțat Battletech, noul joc de tactică despre mașinării de luptă gigantice care fac un Metal Gear să pară o arătare jalnică, o parte din public s-a tot întrebat ”Pot să pocnesc un Jagermech peste ceafă?”.

Mă bucur să vă informez că acum există un răspuns pentru această întrebare. În primul rând, nu, pentru că un Jagermech nu are o ceafă, iar în al doilea rând, da veți putea în teorie. Harebrained Schemes tocmai a dezvăluit că Battletech va include o componentă adesea ignorată de jocurile MechWarrior și MechCommander, lupte corp la corp. Toate mașinăriile de luptă vor fi capabile să își folosească mâinile, picioarele și corpul pentru a lansa atacuri cu potențial devastator. Spre exemplu, mai jos aveți o imagine care indică ce se poate întâmpla când un Commando rănit este lovit de un Shadowhawk cu suficientă forță cât să îl impresioneze și pe Chuck Norris.

Vă voi da răgaz câteva secunde să vă recuperați, pentru că urmează o secvență în care un Hunchback pocnește încă un Commando de îi zboară un braț.

Dar ca să nu spuneți că întregul joc va fi despre pocnit Commandos peste ceafă, aveți și reversul medaliei, în care un umil mech ușor încearcă să dărâme un Atlas de 4 ori mai greu ca el. Eșuează, dar efortul său este adorabil.

Battletech va fi lansat în luna mai. Jocul este realizat pe baza finanțării publice, momentan strângând aproape 3 milioane de dolari între Kickstarter și precomenzi. Dacă sunteți interesați, aruncați o privire peste pagina oficială.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button