MORE

Battletech a fost finantat!

Sfera Interioara se va incinge anul viitor, pentru ca Battletech a trecut cu un succes rasunator de finantarea publica prin Kickstarter.

Harebrained Schemes se bucura in acest moment de incheierea cu succes a campaniei de strans fonduri pentru productia TBS-ului Battletech, un joc la care vei putea lua controlul unei trupe mercenare, inarmata cu roboti masivi de lupta, pe care o poti implica in diversele conflicte dintre marile case ale galaxiei.

Battletech a fost finantat complet, cu 2.7 milioane de dolari, fiind atinse pragurile pentru toate obiectivele sale aditionale. Asa ca veti avea parte nu doar de roboti de lupta zdrobindu-se reciproc pe cateva campuri de lupta, dar si de avioane, tancuri, utilizabile in medii extinse, prin misiuni mai complexe intr-o campanie deplina, cu personaje care au voci. Veti avea pana si o baza care poate fi personalizata. Sunt  chiar mech-uri legendare, cu piloti pe care ii veti recunoaste daca sunteti pasionati ai universului Battletech.

Battlekick

Mai important, pe langa toate aceste lucruri care vor garanta o experienta de singleplayer exceptionala, vom avea parte chiar si de un mod de multiplayer, in care jucatorii vor putea sa se intreca in batalii in arena de onoare.

Battletech va fi lansat in vara anului viitor. Sunt ceva sanse ca jocul sa fie amanat, in cazul in care Harebrained Schemes considera ca nu se ridica la nivelul dorit de calitate. Iar pana acum, considerand cat de bune au fost jocurile Shadowrun, baremul de calitate este foarte ridicat.

[Kickstarter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button