PC&Consoles

Battletech a fost amânat pentru anul viitor

Am o veste ce ar putea fi considerată ca fiind neplăcută pentru cei care se așteptau ca în concediul de sărbători de anul acesta să comande o lance mercenară prin Sfera Interioară. Battletech a fost amânat.

Nu veți mai avea ocazia să jucați varianta finală a lui Battletech anul acesta, data de lansare a jocului fiind mutată pentru începutul lui 2018. Totuși, asta nu va afecta fazele de testare ale jocului, toți cei care au sprijinit dezvoltarea sa având în continuare acces la testele ce se vor desfășura, conform programului, pe parcursul acestui an.

Motivul amânării este destul de ușor de înțeles, nici Harebrained Schemes și nici Paradox nu vor ca jocul să fie livrat într-o stare incompletă sau cu probleme tehnice. Studioul și-a arătat până acum talentul la a produce jocuri de calitate, atunci când a avut timp suficient pentru a-și vedea de lucru, cu titlurile din seria Shadowrun, în special ultimele două. Dacă nu vă amintiți prea clar despre ce era vorba în Battletech, aveți mai jos o imagine animată destul de descriptivă.

Așa că am putea numi în mod oficial 2018 ca fiind anul Battletech, nu doar pentru că nouă joc de tactică pe ture va fi disponibil atunci, dar și pentru că tot în 2018 va fi lansat și MechWarrior 5 Mercenaries… în cazul în care acesta nu va fi amânat până în 2019.

[Blue’s News]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button