PC&Consoles

Battlegrounds va primi cutii cu chei plătite, un turneu și alte noutăți

PlayerUnknown’s Battlegrounds, popularul simulator de făcut oameni să exclame „uite o Dacie!”, va primi ceva noutăți luna viitoare.

Practic, trebuia să le primească luna aceasta, dar update-ul lunar de proporții al jocului a fost amânat pentru ziua de 3 august. Atunci ar trebui să ajungă în joc modul dedicat de first person, disponibil doar pentru meciurile Solo și Duo, alături de opțiunea de a seta câmpul de vedere. Veți mai găsi de atunci în joc o armă nouă și o surpriză.

În locul unei singuri cutii, pe care o puteți cumpăra astăzi cu din ce în cele mai multe monede, veți găsi trei cutii. Acestea vor conține diverse elemente cosmetice, aparent inspirate de filmul Battle Royale din anul 2000, iar două dintre ele pot fi deschise fără nici un fel de cost adițional.

A treia va fi diferită. Se numește Gamescom Invitational Crate, iar pentru a o deschide aveți nevoie de cheie de 2.5 dolari, la fel ca la CS:GO. Banii câștigați de pe urma acestor chei vor fi folosiți pentru a organiza o competiție la Gamescom, la care sunt invitați cei mai populari indivizi ce au făcut clipuri cu Battlegrounds pe Twitch, Youtube și alte astfel de site-uri. Acest eveniment este însoțit de premii, ce vor fi acordate pe baza banilor obținuți din chei, urmând ca ce rămâne să fie oferit mai multor organizații caritabile. Evenimentul va avea loc în ziua de 27 august.

După această dată nu se vor mai putea cumpăra chei, sistemul revenind la normal. Varianta finală a sistemului de cosmetizare va fi lansată abia după ce jocul iese din Early Access, spre sfârșitul acestui an, așa că ideea de chei care pot fi cumpărate ar putea fi revizitată.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button