MORE

Battlefront Season Pass costa 50 de euro

Cu beta testul lui Battlefront incheiat, Electronic Arts a dezvaluit ca jocul va avea parte de continut amplu pe parcursul urmatorului an, sub forma unui Season Pass care contine patru expansion-uri. Pretul cumulativ al acestora? 50 de euro.

ColbertSpittake

Electronic Arts are in acest moment la vanzare un Season Pass pentru Star Wars Battlefront in valoare de 50 de euro, care va include patru pachete de continut, acces cu doua saptamani inainte de lansare la acest continut si un emote cu „Shot First”, pentru cine este fan obsesiv Star Wars.

Inainte sa scoateti furcile si topoarele, merita mentionat ca acest gen de pret nu este tocmai nou pentru Electronic Arts, cand vine vorba de continutul inclus intr-un Season Pass. Atat Battlefield 4, cat si Battlefield Hardline au avut parte de acelasi pret de 50 de euro pentru Season Pass. Asa ca trebuia sa aveti furcile si topoarele pregatite de cativa ani.

Si ce exact va fi inclus in acest Season Pass al lui Battlefront care costa cat un joc? Harti… pe care cu decenii in urma le-ati fi primit gratuit, moduri de joc noi, probabil vehicule, armament, si cine mai stie ce.

Motivul pentru care Electronic Arts cere atat de mult? Pentru ca Battlefield 4 si Hardline au dovedit ca lumea va plati atat de mult pentru continut suplimentar.

[Electronic Arts]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button