PC&Consoles

Battlefront 3 renaste ca Star Wars: Galaxy in Turmoil

Multi dintre fanii seriei Battlefront nu au fost multumiti de jocul lansat de Electronic Arts. Arata excelent, suna superb, dar este cam insuficient. Motiv pentru care acei fani s-au apucat de lucru la propriul Battlefront.

Spre deosebire de alte „remasterizari” ale unor jocuri Star Wars, Galaxy in Turmoil, nu este doar o succesiune de harti facute sa arate frumos, chiar este un joc.

Ideea din spatele lui Galaxy in Turmoil este cea de a reconstrui Battlefront 3, cel care s-a aflat in lucru la studioul Free Radical si permitea lucruri precum batalii spatiale care se desfasurau simultan cu cele de la sol.

Galaxy in Turmoil

Galaxy in Turmoil este dezvoltat folosind Unreal Engine 4 si are deja o varianta jucabila, care include: X-Wing si Y-Wing pilotabile, patru harti, cateva arme, un selector de clase si optiunea experimentala de-a trece in first person.

Daca vreti sa il incercat, puteti sa gasiti Galaxy in Turmoil pe ModDB.

Acum, nu putem decat sa speram ca cei care fac jocul au suficient de mult talent cat sa realizeze ceva mai bun ca Battlefront, si ca Electronic Arts/Disney nu se vor trezi din senin ca jocul este malefic si trebuie distrus.

Daca nu va impresioneaza modul in care arata, trebuie luat in considerare ca jocul este inca in dezvoltare, si ca unele lucruri nici macar nu au texturi.

[Mod DB]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button